neuwebDESK: Menedzselje üzletét bárhol, bármikor

Hogyan alakult ki a neuwebDESK kereskedelmi szoftver?
 

Minden azzal a gondolattal kezdődött, hogy egy jobb kereskedelmi szoftver születhessen.

A neuwebDESK azért alakult meg, mert cégünktől a keresőoptimalizálást megrendelt ügyfelei folyamatosan panaszkodtak azokról az éttermi rendszerekről, melyeket más cégektől bérelve használtak. Véleményeiket kiszolgáltatottság, elégedetlenség és az éttermi rendszerek körülményessége jellemezte.

A Starkebab Étterem üzletvezetője avatta be először cégünket az éttermi és kereskedelmi rendszerek rejtelmeibe. Munkatársaink folyamatos tanulással és kitartó munkával megtervezte azt a szoftvert, melyet a cégek a vendéglátó és kereskedelmi szektorban is egyaránt használhatnak.

Rendszereink újítása és fejlesztése egy olyan folyamat, melyet a jövőben is folytatunk és büszkék vagyunk arra, hogy a Starkebab Étterem is elégedett és boldog ügyfeleink közé tartozik.

Olvassa el a Starkebab étterem történetét!

Miben más a neuwebDESK?

Mi mindig itt vagyunk ha segítségre van szüksége.

Teljes mértékben megértjük, hogy a kereskedők folyamatosan, egész nap keményen dolgoznak,
éppen ezért támogatjuk munkájukat tudásunknak megfelelően a lehető legjobban.

 

neuwebDESK: a kezdetektől webre tervezve

A Kezdetektől Webre Tervezve.

A neuwebDESK webes alapú és bármilyen számítógépen, laptopon vagy egyéb eszközön (iPad, tablet) könnyedén és gördülékenyen használható.

Használata telepítést, konfigurálást vagy egyéb bonyolult műveleteket nem igényel, csupán internetes hozzáférés és böngésző szükséges és pár másodpercen belül, a rendszerbe való belépéssel, kezdődhet is az értékesítés.

Tudjon meg többet!

Vezesse vállalkozását, a többit mi megoldjuk.

Egy kereskedőnek rengeteg dologgal kell foglalkoznia, rengeteg teendője van, nem hiányik még az is, hogy aggódnia kelljen a kereskedelmi vagy vendéglátó rendszere miatt.

Mi minden nehézséget leveszünk a kereskedők válláról a kereskedelmi és vendéglátó rendszerrel kapcsolatban, mert rendszereink folyamatosan elérhetők a felhő technológiának köszönhetően.

A felhő technológia segítségével folyamatosan a legújabb funkciókat használhatja és soha többé nem kell aggódnia adatai biztonsági mentése vagy rendszerei működése miatt.

 

Címkefelhő: webes alapú éttermi szoftver, neuwebDESK kereskedelmi rendszer kialakulása