Menedzselje Üzletét Bárhol, Bármikor

neuwebDESK: online kereskedelmi és éttermi rendszer

Több, mint csodás kinézet.

A neuwebDESK egy modern, szép és könnyen használható szoftver, mely a legújabb webes technológiára épül. Gyors, használata kényelmes és nem csak billentyűzettel és egérrel használható, hanem érintőképernyős eszközökön is (pl.: iPad, Tablet, Mac vagy PC).

Korszerű Megjelenés és Egyszerű Kezelhetőség.

neuwebDESK: egyszerű kezelhetőség

Ismerje meg korszerű és csodás megjelenésű rendszerét!

A neuwebDESK egy csodás megjelenésű kereskedelmi és vendéglátó rendszer, mely egyszerűvé, gyorssá és könnyűvé teszi az értékesítést úgy, hogy közben elégedett és visszatérő vásárlókat szerezhet.

Használhatja laptopon, asztali számítógépen és érintőképernyős eszközökön is (iPad, Tablet, stb.).

Könnyedén használható blokknyomtatóval, A4-es nyomtatóval vagy egyéb hardverrel. Valószínűleg a már meglévő eszközeivel is működni fog.

 

 

Azonnali és Biztonságos Használat, telepítés nélkül.

Csupán internet és böngésző szükséges.

A neuwebDESK kereskedelmi és vendéglátó rendszer egyik legnagyobb előnye, hogy egy felhő technológiájú szoftver, így üzletét bárhol, bármikor menedzselheti.
A felhő technológia segítségével Ön folyamatosan a legújabb funkciókat használhatja és soha többé nem kell aggódnia adatai biztonsági mentése miatt.

A rendelések kezelése, vevők és egyéb információik tárolása és nyilvántartása a neuwebDESK segítségével az egész világon bármikor és bármilyen eszközről elérhető. Csak internetes hozzáférés és böngésző szükséges hozzá, és pár másodpercen belül, a rendszerbe való belépéssel, kezdődhet is a munka.

neuwebDESK: gyors és egyszerű használat

A Helyi és Telefonos Rendeléseken túl...

neuwebDESK: fogadja rendeléseit online

Minden rendelés egyetlen felületen.

Rendeléseit egyetlen felületről menedzselheti, nincs szükség további felületek vagy ablakok megnyitására és figyelemmel kísérésére.

Helyben, telefonon kezelheti rendeléseit úgy, hogy közben profi webáruházán (neuwebSHOP) és egyéb rendelésközvetítő oldalakon keresztül is beérkeznek megrendelései.

A neuwebSHOP-ról és egyéb rendelésközvetítő oldalakról beérkező rendelések hangjelzéssel hívják fel magukra a figyelmet.

Komplett és Széleskörű Statisztikák Átláthatóan.

A neuwebDESK kimutatás kezelő szoftver segítségével bármikor lehetősége van pontos időintervallumok közötti rendelések és statisztikák megtekintésére, sztornózására, újra-nyomtatására.

Külön-külön is megtekintheti helyi, neuwebSHOP-os és partneroldali rendeléseit. Készíthet kimutatást pincérre vagy futárra szűrve, továbbá megtekintheti rendeléseit fizetési módok alapján is.

Ezenkívül számos egyéb kimutatás kezelésre, napi és havi zárásra is lehetősége nyílik.

neuwebDESK: komplett és széleskörű statisztika

Kiszállítással is foglalkozik? Kövesse nyomon Futárjait!

neuwebDESK: kiszállítás kezelés egyszerűen

Kövesse nyomon a rendeléseit és futárjait.

A neuwebDESK futár kezelő és manager program segítségével lehetősége nyílik rendelései pontos nyomon követésére (például étel kiszállítás, étel házhozszállítás vagy egyéb termék kiszállításnál).

A rendeléseket beérkezésük sorrendjében láthatja és kezelheti. A rendeléseket futárokhoz csatolhatja, majd azokat koordinálhatja.

A rendszerbe épített idő-figyelő figyelmezeti Önt a  rendelések beérkezése óta eltelt időről, valamint a futárok aktuális állapotáról is.

Próbálja ki Ingyen A 3 napos próbaidőszak ingyenes.

 

Címkefelhő: online kereskedelmi szoftver, internetes vendéglátó program, érintőképernyős webes éttermi rendszer, pincér szoftver, futár kezelő program, futár manager, étel kiszállítás kezelő, házhozszállítás kezelő