SIRHA Budapest 2020Február 4-6 között rendezték meg a Hungexpo a Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítást.  A régió legjelentősebb fórumán gyűlt össze a teljes szakma, az élelmiszeripar, pék- és cukrászipar, szálloda- és vendéglátóipar, csomagolóipar és a gasztronómia területéről. 

A Sirha Budapest 2020-ban is olyan rangos eseményeknek adott otthont, mint a BocseD’Or magyar döntője, a Sirha Budapest desszert verseny, a Közétkeztetési Szakácsverseny, vagy a  JeunesChefsRôtisseurs, a fiatal szakácsok versenyének hazai döntője. 
 
A Sirha Budapest szakkiállítás mindezek mellett számos konferenciát, bemutatót, és több, mint 300 kiállítót vonultatott fel, akik mintegy 30.000 négyzetméternyi területen prezentálják termékeiket, szolgáltatásaikat, innovációikat. 
 
A JeunesChefsRôtisseurs, célja népszerűsíteni a fenntartható gasztronómia elveit, amely a pazarlás nélküli anyagfelhasználást, a tudatos hulladék szelekciót, a takarékos vízhasználatot és ezzel egyidőben a tiszta, higiénikus, rendszerezett munkát jelenti. A nemzeti verseny első helyezettje jogot nyert arra, hogy induljon a Jeunes Chef Rôtisseurs 2020. évi világbajnokságon, idén szeptemberben, Párizsban.