Nincsenek többé összekevert rendelésekHol vannak már a meghitt gyertyafénynél, kiöltözve, szertartásosan megtartott több fogásos éttermi vacsorák, ahol szmokingos inasok vették fel a rendelést, és még a gondolatokat is kitalálták?

Manapság jellemzőbbek a sebtében, pizzériában bekapott étkezések, ahol az asztaloknál leadott rendelés egy éttermi rendszeren keresztül  azonnal a konyhába fut be. Ott a rendelést pontosan összerakják, majd kikerül a vendégnek, aki fogyasztás után fizet, majd távozik, s ha elégedett volt, visszatér. 

Ehhez pedig az kell, hogy minden olajozottan működjön, mint egy jó gépezetben. A gépezet nélkülözhetetlen motorja pedig a kiváló éttermi rendszer. Ez felel minden mozzanatért, az elsőtől az utolsóig, megkönnyítve a vendéglátóhelyen dolgozók munkáját, de az éttermi szoftver ellenőrzi és irányítja a pénzügyi folyamatokat is, megkönnyítve így a tulajdonos munkáját is. 

Természetesen egy jó éttermi szoftver stabilan és minden körülmény között, akár otthonról irányítva is, megbízhatóan működik. Nincsenek többé összekevert rendelések, felhalmozott tételek, vagy éppen alapanyaghiányok, nincsen félreszámolt bevétel, se hibák, se kiesés, csak jól átlátható rendszer és elégedettség, minden oldalról.