Mitől is különleges a mi programunk? (I. rész)Engedjék meg, hogy megosszam Önökkel néhány gondolatomat azokról a tapasztalatokról, melyeket munkám alatt szereztem az éttermi rendszerekkel kapcsolatban.
 Úgy gondolom, hogy az általunk forgalmazott, NeuwebDESK névre hallgató éttermi rendszer egy nagyon jó példa arra, hogy mi lehet a kereskedelmi szoftverek jövője.


Bár, mind a mai napig, hihetetlen mértékben fejlődik a digitális világ és változik, szinte egyik napról a másikra a felhasználók igénye, mégis, a legtöbb szolgáltató a hagyományos megoldásokat preferálja.
 Valahol megértem őket, hiszen azzal a megoldással, hogy egy készterméket értékesítek, majd a továbbiakban nem foglalkozom a dologgal, hanem azon dolgozom, hogy jövőre egy új, javított terméket a piacra dobva megint eladhassam, nagyon sok munkától kímélem meg magam. Hiszen így minimális az ügyfelekkel való kapcsolatom, nem kell napi szinten kommunikálnom velük, nem kell a problémáikat megoldanom, segítenem, ha valamiben elakadnak.


Ezzel ellentétben, a NeuwebDESK egy olyan szolgáltatást nyújt, melynek legfontosabb eleme nem is maga a program, hanem annak folyamatosan változása, fejlesztése. Ez a kereskedelmi szoftver napi szinten követi a megrendelők igényeit, hiszen azáltal, hogy állandó jelleggel kapcsolatban állunk velük, és egy esetleges sürgősségi beavatkozást is azonnal megoldunk, ezeknek köszönhetően a megrendelő nincs magára hagyva. Ráadásul, a csapatunk arra is vállalkozott, hogy az egyes megrendelőknek egyedi igényeket is megvalósítsunk. Ezáltal az alap online éttermi rendszer mindenkinél ugyanaz, mégis a teljes működés nagymértékben alakítható a cégek profiljához és igényeikhez.