Havidíjas étteremkezelő rendszer Pro és Kontra. (II. rész)  - A fix díjas termékek hibátlanul működnek, akkor miért kell a havidíjasnál folyamatos kapcsolattartás a cég és az ügyfelek között? Ez azt jelenti, hogy sok a rendszerhiba?
  - Szerencsére, nekünk nincs fix díjas online éttermi programunk és minden étteremtulajdonosnak kívánom, hogy soha ne legyen vele problémája! A helyzet az, hogy erre nálunk sem lenne szükség. Az ügyfeleink 80%-a szinte soha nem keres fel, a többiek pedig 99%-ban azért, mert valamit nem találnak a programban, nincsenek gép előtt és segítséget kérnek, vagy technikai okok miatt kell nekünk megoldani azt, ami amúgy az ő feladatuk. Ez nem egy szükséges opció, pusztán azért van folyamatos kapcsolattartás, hogy azonnali visszajelzést kapjunk mindenről, lássuk, hol lehetne javítani, „felhasználó barátabbá” tenni az online éttermi programunkat. A tulajdonos pedig úgy gondolja, hogy ezzel az opcióval egy olyan plusz szolgáltatást tud nyújtani, ami komoly mértékben segítheti az ügyfeleink mindennapjait.

  - Sok helyen találkozom az „élő program” kifejezéssel. Ez mit takar? A fix díjas rendszer nem élő? Hiszen működik.
  - Az élő program azt jelenti, hogy az online éttermi program nem végleges és soha nem is lesz az. Egy ilyen rendszer attól lesz élő, hogy a programozók a visszajelzések alapján és a statisztikákat figyelve, folyamatosan fejlesztik, újítják a szoftvert. Ennek nagy előnye, hogy szinte azonnal reagálni tud a világ változásaira, ha egy új opció beépítésével egyszerűbbé lehet tenni az online éttermi program használatát, vagy az ügyfelek cégének irányítását, akkor azt az opciót rövid időn belül be is építik és ezáltal ugyan az a program fejlődik tovább, tehát nem kell teljesen újat vásárolni.