Étterem hét 2019 ősz2019. őszén is megrendezték az Országos Étterem Hetet. Az Országos Étterem Hét ideje alatt, több mint 100 magyarországi TOP étterem kínált különleges, 3 fogásos menüket vendégeiknek. Ezen a héten csak korlátozott számban álltak rendelkezésre asztalok, így érdemes volt időben foglalni a kiszemelt étterembe, hogy biztosan legyen helyünk. 

 

Számos olyan étterem is szerepelt a listán, melyek több gasztro kiadvány alapján is az 50 legjobb magyarországi étterem közé tartoznak. A SVÉT (Stílusos Vidéki Éttermiség) vendéglátóhelyeinek többsége is csatlakozott az étterem héthez. Tartsuk szem előtt, hogy a kialakított fix ár csak a menü ételeire vonatkozik, az italok fogyasztását nem tartalmazza.
 
A legfelkapottabb helyek akár percek alatt is beteltek, egy élő éttermi rendszer az ilyen megnövekedett forgalmú, pörgősebb időszakokban is nagy segítséget nyújthat a tulajdonosoknak és a csapatnak is. Egy fejlett éttermi szoftver segítségével nyomon követhetőek a foglalások, az esetleges lemondások, így könnyebben tervezhető például, hogy melyik alapanyagból mennyit rendeljünk, vagy, hogy szükségünk van e plusz személyzetre, pincérekre az Étterem Hét idejére. a NeuwebDESK éttermi szoftver számtalan fontos dologra figyel, így költségkímélő, illetve teljesítményfokozó megoldásai lehetővé teszik azt is, hogy az ilyen felkapott, jó periódusokban maximalizálják az étterem nyereségét.