Élő éttermi rendszer biztosításának előnyeiHa nem haragszanak meg, legutóbbi gondolatmenetemet folytatnám, mert nem szeretném kihangsúlyozni az élő éttermi rendszer működtetésének, illetve használatának előnyeit.

 
Ha az éttermi rendszer működése során valamilyen meghibásodás vagy probléma üti fel a fejét, a felhasználó első gondolata a program meghibásodása szokott lenni. Persze ez is előfordulhat, sosincs kizárva. Amit emberi kéz alkotott, az el is romolhat. De, ha nem csak egy kezelője van az éttermi programnak, előfordulhat, hogy a felhasználók közül valaki az, funkciókat állít át és a szoftver csak azt csinálja, amire utasítják. Nem szeretnénk egyből rosszindulatot feltételezni, gondoljunk csak arra, hogy minden funkció átállítása csupán egyetlen kattintás, ami egy másodperc tört része alatt megvalósítható. Ha valaki nem ismeri ki magát 100%-osan az éttermi rendszer működését tekintve, igen nagy az esélye annak, hogy valamit véletlenül átállít, akár anélkül, hogy észrevenné.

Mindez kisebb bosszúságot vagy akár komoly károkat is okozhat, hiszen az éttermi program mindennapi működése, rendelések felvétele és kezelése, valamint a szolgáltatásokért járó ellenérték cseréje történik rajta keresztül. Ha valaki nem veszi időben észre az átállításokat, illetve nem ismeri rá a gyors megoldást, a vendéglátóegység egész működése megzavarodhat vagy leállhat. Vállalatunk ezért biztosít minden ügyfele számára azonnali e-mail-es vagy telefonos elérhetőséget, illetve segítségnyújtást.

Félreértés ne essék, minden funkciót a program kezelője is vissza tud állítani. De ha ő meg van győződve róla, hogy nem állítottak át semmit, miért is nézne utána?! Igen sok értetlenkedéstől, bosszankodástól és felesleges körtől szabadulnak meg ügyfeleink azáltal, hogy éttermi programunk gördülékeny működésének szolgáltatása mellett fel is hívhatnak minket. Mi pedig egy gyors diagnosztika lefuttatása által azonnal meg tudjuk mondani, hogy mi okozta a gondot.

Ezt sajnos egy megvásárolható, nem élő program képtelen biztosítani a vendéglátó egységek felhasználói számára. Válasszon Ön is élő programot és felejtse el a felesleges bosszankodást!