Egy vacsora, ahol az orrunkkal is eszünkAz illatok különleges hatással vannak érzékeinkre és ezáltal képesek befolyásolni érzelmeinket is. Ebből kiindulva nem meglepő, hogy az illatoknak meghatározó szerepük van a gasztronómiában. Gondoljuk csak arra, milyen hatással van ránk, ha megérezzük a frissen sült fahéjas almáspite illatát. Sokunknak csupán már az is elég, hogy emlékeinkben felidézniük ezt a kellemes illatot és máris összefut a nyál a szánkban. 

 

A legújabb gasztronómiai szenzációnak számító illatvacsora októbertől Budapesten is elérhetővé válik egy exkluzív étterem, egy sztár séf és egy illóolajmester együttműködésének köszönhetően. A különleges és érzéki, fine dining menüsor illatok és ízek sziporkázó, játékos fúziójával varázsolja el majd a vendégeket. Tényleg egy igazán különleges élményben lesz része annak, aki végig ízleli a kifejezetten ezekre az illatvacsora alkalmakra kreált ételeket. 
 
Az illatvacsora ételek mindegyikéhez folyékony fűszerként használják a gazdag illóolajkeverékeket és növényi párlatokat. Legyen szó előételről, levesről, főételről, vagy desszertről az illatvacsora vendégei minden fogásban találkozhatnak talán még soha nem kóstolt összetevőkkel. Narancs, jázmin, dió, jázmin, grapefruit, kardamom és vanília, hogy csak néhány különleges illatú és ízű összetevőt említsünk, ami a vacsora menüjében is helyet kapott, tökéletesen harmonizálva, vagy éppen kiegészítve a tányéron fellelhető további illatos ízeket.