Egy rendszer...Rendszer, ami a vendég élményét zökkenőmentessé teszi, rendszer, ami a vendéglátók munkáját megkönnyíti, rendszer, amely a tulajdonos érdekeit szem előtt tartja, ez egy éttermi szoftver.

Egy vendég, ha beül egy jót enni valahova, bele sem gondol abba, mekkora munka folyik a színfalak mögött – de nem is kell neki. Az ő dolga az evés, a jó online éttermi szoftveré pedig az, hogy a vendég élményét zökkenőmentessé tegye. 

Ehhez azonban rengeteg mindenre oda kell figyelni, hiszen megannyi apró momentumon múlhat az, hogy az étteremben minden folyama megfelelően menjen. Számtalan hiba előfordulhat, kezdve attól, hogy összekeveredik a rendelés, azon át, hogy a leltár nem stimmel, s végül addig, hogy a hibák sorozata miatt a tulajdonos nem könyvelhet el nyereséget. 

Egy éttermi szoftver célja az, hogy a munkát minden körülmények között megkönnyítse, s a tulajdonos érdekeit szem előtt tartva nyereséget termeljen, s közben a vendég is elégedett legyen. Éppen ezért jó, ha van egy jó online éttermi szoftveregy internetkapcsolat, és bátran búcsút lehet inteni a bonyodalmaknak.