Az élő szoftver, mely az ön éttermét is felfuttathatja (II. rész)Az elérhető árú havidíjas éttermi szoftver, a NeuwebDESK, egy olyan rendszer, mely folyamatosan alkalmazkodik a piaci elvárásokhoz és szükségletekhez.

Bár már eddig is az élen járt az éttermi rendszerek között, a kiszivárogtatott hírek szerint, a folyamatosan megújuló rendszer a NeuwebDESK új fordulatot vesz és a programozás mellett más szolgáltatásokra is kiterjeszti a rendszerét, mellyel még az eddiginél is jobb, egyszerűbb és stabilabb szolgáltatást tud nyújtani.

 A cég vezetője felismerte, hogy van egy olyan részlet, mely ugyan szorosan kapcsolatban áll a programmal, még sincs megfelelő szintű rálátása, így nem tudja az ebből fakadó hibákat kikerülni.
 Annak érdekében, hogy minden szempontból a lehető legkomplettebb és legtökéletesebb éttermi rendszert tudja biztosítani ügyfelei számára, azt tervezi, hogy a jövőben az éttermi szoftver működéséhez tökéletes hardverek egy részét is biztosítani fogja.

 Első lépésként a legtöbb problémát okozó eszközt, a nyomtatót szeretné elérhetővé tenni cégén keresztül, mely egy kisméretű, kompakt, bluetooth-os készülék lesz. Emellé pedig az éttermi szoftverrel rendelkező tabletet is biztosítani fogja, mellyel a rendszer végre minden irányból teljes és egész lesz, kivédve a külső tényezőket, kivéve talán az internetelérést.