Az élő szoftver, mely az ön éttermét is felfuttathatja (I. rész)A NeuwebDESK nem csak egy egyszerű éttermi szoftver. A cég tulajdonosa, aki a szoftver megálmodója és programozója is egyben, egy olyan online éttermi rendszert alkotott, mely az irányítását és a különféle munkafolyamatok összehangolását tekintve innovatív megoldást jelent az étterem tulajdonosok és vezetők számára.

A tervező számára a legfontosabb cél az volt, hogy egy olyan éttermi szoftvert és háttérszolgáltatást hozzon létre, illetve tartson fent folyamatosan, mely akár egyik napról a másikra képes alkalmazkodni a piaci helyzetekhez. Ezáltal állandó jelleggel az élen járhat és a lehető legoptimálisabb módon segítheti az éttermek munkáját.

Annak érdekében, hogy az online éttermi rendszert folyamatosan fejlődni tudjon, a megszokott egy összeges vásárlás helyett, a cég a havidíjas szolgáltatás mellett döntött, így a felhasználóknak nem kell komoly összegeket kiadniuk egyszerre egy még csak felületesen ismert programért és a felhasználás során biztosítva vannak a folyamatos ügyfélkezelésről és arról, hogy az ő visszajelzéseik alapján fog újra és újra megújulni a rendszer.

A mellett, hogy a cég programozói folyamatosan azon dolgoznak, hogy a lehető legnaprakészebb és leg profibb rendszert tudják biztosítani felhasználóiknak, a cég más irányban is felveszi a versenyt a világ rohamos fejlődésével.