A vendéglátóhelyek nélkülözhetetlen motorja - 2. részManapság, mikor az egész világ felgyorsult, mindenki siet, minden perc számít, amikor az étkezésekre is csak futó öt perc jut, nélkülözhetetlen, hogy a vendéglátóhelyek képesek legyenek a vendégek pörgő, siettető igényeit precízen, pontosan és villámgyorsan kiszolgálni. 

 

Ehhez szükséges, hogy a vendéglátóhelyen a háttérben profi online éttermi rendszer működjön. Jó példa erre egy gyorsétterem, ahol néhány rövid kérdés és egyeztetés után az online éttermi programba beütve a rendelés máris a konyhára kerül, ahol a rendelést pontosan összerakják, majd kiadják a vendégnek. 
 
Egy jó online éttermi rendszer pontos, könnyen átlátható és kezelhető, és mindenben a személyzet munkáját segíti, ezzel gyorsítva fel a kiszolgálást. Gondoljunk csak bele, ha saláta helyett krumplit kapnánk, ha gyerekmenü kerülne a tálcánkra, míg a mögöttünk érkező családnál csak kávét kortyolhatnának a gyerekek. Az sem lenne jó, ha sokáig kellene várnunk a kifizetésre, vagy ha a kuponos kedvezményünk nem lenne érvényesítve. 
 
Egy online éttermi program pont ezeket a feladatokat végzi el, természetesen sok egyéb elengedhetetlen feladaton kívül, megkönnyítve mind a vendég, mind a vendéglátó életét.