A tökéletes pizza titkaHogy mi a tökéletes pizza titka? Talán nincs két ember, aki erre a kérdésre ugyanazt a választ adná, mi most mégis megpróbálkozunk összeszedni. 

Egyik titok, hogy szeretettel, gyengéden gyúrjuk a tésztát, a lisztet pedig szitáljuk át a gyúrás előtt, mert úgy a tészta könnyebb lesz. Az sem mindegy, milyen olajat használunk, a rugalmasabb tészta készítéséhez jobb, ha olívaolajat adunk a lisztkeverékhez. Persze itt még mindig nagyon fontos az, hogy örömmel és szeretettel gyúrjuk egy tiszta felületen a tésztát addig, amíg az már nem tapad meg. 

Egy kicsit pihenjen, aztán nyújtsuk ki – kézzel. A tökéletes pizza titkai közé tartozik még, hogy a kéreg finom ropogós. Ehhez meg kell kenni a sütőlapot olívaolajjal és megszórni liszttel, hogy a tészta ne tapadjon a tepsibe. 

És, hogy mi kerüljön a tésztára? Ez már tényleg mindenkinek saját ízlése, a lényeg, hogy abban is legyen egy kanálnyi a legfontosabb hozzávalóból: a szeretetből. 

Ha pedig otthon mégsem vállalkozunk a saját kezű sütésre, még mindig elmehetünk egy pizzériába, ahol egy online éttermi rendszer jótündérként fut a háttérben. A profizmusnak, a remek szakácsoknak és pincéreknek, a gördülékeny kiszolgálásnak és a háttérben futó online éttermi rendszernek hála hamar elénk kerül a pizza – éppen olyan feltéttel, olyan tökéletesen, ahogy mi szeretjük.