A NeuwebDESK ügyvezetőjével beszélgettem (Ii. rész)Az előző blogunkban említett telefonos ügyfélszolgálat mellett, ami természetesen nem csak információcserére korlátozódik, hanem valódi segítségnyújtást is ad, évente néhány alkalommal egy kérdőív is kiküldésre kerül, online, aminek kitöltésével az ügyfelek javaslatot tehetnek az online kereskedelmi szoftvert esetleges fejlesztésére vonatkozóan.

  Erre azért van szükség, Tamás elmondása alapján, mert az éttermek kapcsolattartói nem mindig vannak képben az online kereskedelmi szoftvert képességeivel kapcsolatban, az étterem vezetők pedig nem minden esetben érnek rá szólni, ha valamit változtattatni szeretnének.
Érdekes viszont, hogy sokszor Tamás, az ügyvezető hívja fel az ügyfeleit, hogy megtudja, mit kellene változtatni, mert még a kérdőívet is csak nagyon ritkán van idejük kitölteni. 

Mivel a programozói háttér sem végtelen, a NeuwebDESK évi öt nagyobb változtatás beépítését vállalja online kereskedelmi szoftverbe. Ezek természetesen úgy kerülnek kiválasztásra, hogy a visszajelzések alapján kiszűrik, mik a leggyakrabban előforduló problémák, mire van szüksége a legtöbb ügyfélnek. Ezeken felül folyamatosan kerülnek beépítésre kisebb segítségek. Illetve, egyedi fejlesztést is lehet kérni, de azért minden esetben díjat számolnak fel.