A NeuwebDESK ügyvezetőjével beszélgettem (I. rész)Egy barátias hangulatú beszélgetésre kaptam meghívást, az egyre népszerűbb és feltörekvő online kereskedelmi szoftver ügyvezetőjétől és tulajdonosától, Neubauer Tamástól.
 Nem igazán egy hagyományos interjú hangulata volt a dolognak, valóban baráti beszélgetésre sikeredett, egy jó kis kávé és pár szelet sütemény fölött.

  Sok mindenre kitértünk, de most megpróbálok olyan részleteket felidézni és leírni, ami a blog olvasóit, az étteremvezetőket is érdekelheti.

Az első és legfontosabb tényező, aminek Tamás szerint a rendszer a pozitív visszajelzéseket és sikereket köszönheti, hogy egy olyan ügyfélkezelési és programfejlesztési rendszert dolgoztak ki, és alkalmaznak, mely a hazai piacon egyedülálló, de legalábbis nem túl gyakori.

A „játékosok” körében az ilyen online kereskedelmi szoftvert élő rendszernek nevezik, ami azt jelenti, hogy folyamatos backup, panasz és ügyfélkezelést végez a cég, folyamatosan fejleszti a szoftvert és az új fejlesztéseket a havi díjért cserébe elérhetővé teszi a megrendelők számára.

Ebben az esetben, ez pontosan úgy működik, hogy az akár napi szintű telefonos kapcsolattartások segítségével, a cég munkatársai folyamatosan figyelik, melyek azok a modulok, melyek a piaci helyzet változásai miatt valamilyen fejlesztést igényelnek, vagy, hogy milyen új elemeket kellene beépíteni az online kereskedelmi szoftvert, ami könnyebbé tenné az éttermek működését.