A Neuwebdesk a nehéz helyzetekben is optimális segítséget nyújthat (I. rész)Sajnos az elmúlt pár hónapban a budapesti éttermeket is elérte a munkaerőhiány okozta válság, így több cég is kellemetlen helyzetbe került. Hiszen lehetetlen a balatoni szezonban nyitva tartó cégek fizetési képességeivel versenyezni a nyári fővárosban.


Ennek ellenére, azt tapasztaljuk, hogy azok az éttermek, vállalkozások, akik nem csak használják, de megfelelően ki is használják a NeuwebDESK online éttermi rendszer nyújtotta lehetőségeket, könnyebben vészelik át ezt az időszakot. Azok viszont, akik eddig nem tudták, vagy nem akarták megfelelően elsajátítani az amúgy egyszerű éttermi program használatát, nehéz helyzetbe kerültek, vagy már be is kényszerültek zárni.
 Ennek fő oka, hogy a NeuwebDESK éttermi program odafigyel a piaci változásokra is, és olyan költségkímélő, illetve teljesítményfokozó megoldásokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az időszakos nehézségek könnyebb átvészelését. Sőt, jó időszakokban maximalizálják a nyereséget.


 A mostani helyzetből úgy látjuk, jó úton haladunk, illetve haladtunk ez idáig. De ezt követően is céljaink között szerepel, hogy ügyfeleink a lehető legjobb szolgáltatást és legkellemesebb munkakörülményeket tudják biztosítani abban az esetben, ha tényleg kihasználják az online éttermi rendszerünk nyújtotta lehetőségeket.