A házhozszállítás megmentheti az éttermet? - FolytatásMilyen megoldások segíthetnek?

Készítsünk megbízható menüelemeket 
 

Az étterem menüjében szereplő összes étel nem alkalmas házhoz szállításra. Hasznos lehet kialakítani egy olyan házhozszállítási menü bevezetését, amely csak azokat az ételeket tartalmazzák, amelyeket a minőség feláldozása nélkül a megrendelők akár le is fagyaszthatnak. 
 
A webhely használatára nagyobb figyelmet kell szentelni.
 
Az étterem weboldalának funkciója átalakult, mára információs oldallá kell, hogy változzon, ahol biztosítani kell a megrendelőknek, hogy mindig aktuális tájékoztatást és híreket kapjanak.  
 
Érdemes bemutatni, hogy az élelmiszerek előkészítésétől kezdve a csomagolásig minden egyes lépésnél elsődleges az elvárt higiénia betartása. 
 
Az ételek házhoz szállítása, akár futárszolgálattal, akár saját személyzettel, biztosan emeli az ételek árait.
 
Elfogadják a fogyasztók a magasabb árat?
 
Kiváló minőségű ételek készítésével a gyors és pontos házhoz szállítással valószínűleg kompenzálható az emelt ár. Az e-kereskedelemnél is felmerül a szállítás költsége, de a vásárlók inkább a minőséget preferálják a szállítási költséggel szemben. 
 
Költség vállalása, amikor minden fillér számít?
Érdemes az éttermi szoftver piacán tájékozódni. 
 
A készletgazdálkodáson túl a megrendelt ételek útját is képes nyomon követni. Az étel megrendelésének időpontjától kezdve a konyhai feldolgozás állapotáig, illetve a csomagolásig minden lépés pontosan látható.
 
Az éttermi szoftverrel az ételszállító futárok követésével a megrendelőt szinte percre pontosan lehet tájékoztatni. 
 
A legjobb éttermi szoftverek webshopot is biztosítanak.