A házhozszállítás megmentheti az éttermet?Miközben a kormányok különböző lépéseket tesznek a koronavírus megfékezésére, sok étterem tulajdonosnak egy új valósággal kell szembe néznie. 

Az éttermek nagyon nehéz helyzetbe kerültek, kevés lehetőségük van továbblépni ebben a bizonytalan időszakban. A korlátozások könnyítésével sem lett sokkal rózsásabb a helyzetük. A társadalmi távolság megtartása érdekében az éttermekben felére kell csökkenteni az ülőhelyek és az asztalok számát. 
 
A szokásosnál 50% -kal kevesebb vendég fogyasztása, gyakorlatilag a bevételt több, mint a felére csökkenti.
 
Meneküljünk előre!
A koronavírusnak azonban nem feltétlenül kell a vállalkozás végét jelentenie. Nagy kihívást jelent, de nézzük meg, hogyan tarthatjuk életben éttermünket
 
Mit kell tennünk, hogy ismét nyereségessé tegyük éttermünket?
 
Háború ez a javából, aminek a végét senki látja még!
 
Ha a vendégek nem tudnak az étterembe jönni, oda kell menni hozzájuk
 
Sok étterem számára idegen terület az ételek házhozszállítása. A koronavírus miatti korlátozások ideje alatt azok az éttermek, amelyek sikeresen alkalmazták a házhozszállítás érintésmentes üzleti modelljét, biztosították éttermük fennmaradását, sőt újabb ügyfeleket is tudtak szerezni.
 
Az ételek elkészítése, az online megrendelések automatizálása és a professzionális házhozszállítás összehangolása nem könnyű feladat.